Noi îți deschidem toate ușile!

Cum se repară un contact de VW Golf?

Încă activitatea noastră, serviciile rapide și prompte sunt esențiale pentru satisfacția clientului. Cum se repară un contact? Procesul de reparație al unui contact de Volkswagen Golf este complex și poate da multe bătăi de cap. Cel mai greu, însă, este să combinăm viteza și eficiența astfel încât reparația de butuc, contact sau yală auto să nu fie o povară pentru proprietar.

Reparatii contact auto
Reparatii contact auto Volkswagen

Primul contact reparat a fost al unui Volkswagen Golf. Cheia mașinii nu se mai învârtea, așa că am dat jos carcasa volanului pentru a avea acces la butucul auto. Am reușit să anulăm contactul pentru a putea duce mașina la service-ul nostru partener.

După ce am demontat butucul cu blocatorul de volan, l-am dezasamblat pentru a verifica componentele interne. Piesele defecte au fost înlocuite cu altele noi, originale. La cererea clientului, am anulat blocatorul de volan.

Toată reparația a durat în jur de 3 ore și a costat un sfert din prețul unui contact original.

Contact original Volkswagen Audi Skoda Seat

Astfel, clientul a economisit banii de tractare, timp și costurile unui contact nou pentru Volkswagen Golf.

Despre Echipa Lock-O – Deblocări uși

Putem interveni pe baza unei programări sau de urgență în Oradea, Zalău, Satu Mare și zonele limitrofe. Garantăm cele mai rapide servicii din Oradea.

Servicii oferite de Echipa Lock-O:

  • Reparat contact auto blocat
  • Deblocare chei uitate în mașină
  • Montaj yale Smart
  • Deblocare ușă rezidențială
  • Schimbare butuc / cheie rezidențială
  • Deblocare ușă auto

Vă putem ajuta să găsiți o soluție.

Echipa noastră vă poate ajuta să porniți din nou la drum în câteva ore. Pentru asistență la distanță, ne puteți contacta pentru a vă pune în legătură cu partenerii noștri. De asemenea, puteți expedia contactul prin curier pentru reparații.

Pentru deblocare uși auto și alte servicii click AICI

Citiți mai multe detalii despre reparații contact autoturisme AICI. Repară contact de Volkswagen, Audi, Skoda, Seat rapid cu echipa Lock-O!

admin

https://www.lock-o.ro

View more posts from this author

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Call Now Button